Podologia

QUÈ ÉS LA PODOLOGIA?

La podologia és una branca de la medicina que té per objectiu l’estudi, el diagnòstic i el tractament de les malalties i alteracions que afecten al peu.

A més a més, el nostre equip és espcialista en POSTUROLOGIA, oferint un tractament integral del peu amb un enfocament global del cos i la postura.

A Clínica Eupnea Palamós el nostre equip de podologia ofereix diferents serveis, com els que es poden veure a continuació. 

Busques un podòleg a Palamós? Posa’t en contacta amb nosaltres!

 

ESTUDIS DIAGNOSTICS A CLÍNICA EUPNEA PALAMÓS

  • Estudi biomecànic de la petjada: L’estudi biomecànic de la petjada és el conjunt de proves diagnòstiques que es realitzan per un especialista en podologia amb la fi de conèixer o prevenir possibles patologies i lesions del peu.
  • Quiropòdia: Es un tractament podològic que s’encarrega d’eliminar, entre altres: ungles encarnades, callositats, fongs a la pell i a les ungles, berrugues… amb la finalitat d’evitar que aquestes lesions siguin més greus.
  • Plantilles personalitzades i fetes a mida: S’apliquen a pacients amb alteracions funcionals a les extreminats inferiors com metatarsàlgia, esperó calcani, fascitis, peu diabètic, alteracions del peu en infants, etc.
  • Podologia Infantil: Tracta les alteracions i defectes estructurals o funcionals dels peus dels nens. per evitar problemes o complicacions futures.
  • Podologia Peu Diabètic: Algunes persones diabètiques poden desenvolupar complicacions vasculars i neuropàtiques cròniques que poden tenir conseqüències com úlceres o símptomes al peu.
ginecologia-salud-mujer-embarazo-revision-ovarios-utero
Obrir xat
Hola!
Necessites ajuda?