Nutrició Terapèutica

QUÈ ÉS LA NUTRICIÓ TERAPÈUTICA?

La nutrició terapèutica no és la nutrició dietètica convencional. Consisteix en un tractament terapèutic alternatiu, aplicat mitjançant aliments, nutrients i plantes, que ajudin a prevenir malalties o tractar malalties cróniques.

Es realitza una feina personalitzada per a cada persona.

A Clínica Eupnea Palamós, el terapeuta nutricional treballarà amb el pacient sa per prevenir la malaltia, o amb un pacient ja malalt amb la fi d’alleujar i reduir els símptomes d’una malaltia ja desenvolupada i ajudar-li a millorar la seva microbiota intestinal.

El pacient veurà un augmentament de la seva salut així com del seu estil de vida.

El mètode no consisteix en fer una dieta, sinò en crear un programa de tractament personalitzat per assegurar una alimentació en equilibri.

La Teràpia Nutricional pot ajudar a:

 • Tractar els símptomes causats per una malaltia així com optimitzar la bona salut.
 • Tractar al·lèrgies, desequilibris hormonals i sobrepès.
 • Trastorns digestius i intestinals.

Així, l’objectiu de la nutrició terapèutica és reduir considerablement les substàncies perjudicials per l’organisme com l’excés de sucres, els hidrats de carboni simples, els productes alimenticis industrialitzats, lactis, etc.

Si tens qualsevol dubte, vols més informació o necessites una cita amb un nutricionista terapèutic a Palamós, no dubtis en contactar amb Clínica Eupnea.

    ESTUDIS DIAGNÒSTICS A CLÍNICA EUPNEA PALAMÓS

    Obrir xat
    Hola!
    Necessites ajuda?