Medicina General

QUÈ ÉS LA MEDICINA GENERAL?

La Medicina General compte amb els professionals els quals s’encarreguen de donar respostes ràpides a afeccions agudes, i del control i assessorament de problemes crònics freqüents com pot ser el cas de la diabetis.

Un metge de família t’assessorarà per qualsevol necessitat mèdica que tinguis, com pot ser: mirar la pressió, demanar o interpretar una analítica, demanar consells o receptes mèdiques, tractaments de malalties comunes com infeccions d’orina, infeccions agudes de l’aparell respiratori, gastroenteritis, algunes afeccions de la pell, anèmies, etc.

El propòsit és atendre qualsevol necessitat bàsica mèdica o de salut dels nostres pacients.

L’usuari pot requerir una atenció mèdica puntual, un assessorament, una consulta de resultats, la revisió mèdica recomanada per edat, sexe i antecedents, el seguiment de patologies de base o factors de risc cardiovasculars o respiratoris.

En definitiva, un metge de famìlia és el professional encarregat de garantir que les teves necessitats de salut estiguin cobertes, controlar el teu calendari vacunal, conèixer els factors de risc mèdics que pots patir segons antecedents, edat, hàbits… o als que puguis estar exposat, per fer-te un estudi mèdic complert o una revisió anual, entre altres.

A Clínica Eupnea Palamós sabem que establir una relació de confiança amb el metge de capçalera és el millor instrument per gestionar la teva salut. I es per això que comptem amb l’especialitat de Medicina General o Familiar.

Posa’t en contacte amb nosaltres si necessites una cita mèdica amb un metge de capçalera a Palamós o si tens qualsevol dubte.

fonendos-clinica-respiratoria-cardiologia

ESTUDIS DIAGNOSTICS A CLÍNICA EUPNEA PALAMÓS

  • Estudi glicèmies: L’exàmen de glucosa es realitza amb la finalitat de verificar la quantitat de sucre a la sang. La seva aplicació principal és la del diagnòstic de la diabetis.
  • Estudi tensió arterial: Aquesta prova consisteix en la messura de la pressió arterial a les artèries quan el cor bombeja. Normalment es realitza com part d’un control rutinari o per descartar una possible hipertensió.
  • Electrocardiograma: També conegut com ECG. És la prova que enregistra les senyals elèctriques del cor. És una prova capaç de detectar de forma ràpida un problema cardíac. El seu objectiu és mostrar que el cor batega a un ritme i força normals.
  • Test diagnòstic infeccions: Consisteixen en testos de diagnòstic ràpid per detectar infeccions virals respiratòries.
  • Implementació de tractaments: La Medicina General, moltes vegades, és la encarregada de controlar o regular un tractament.
  • Ecografia: L’ecografia, també coneguda com a sonografia o ultrasonografia, és una tècnica de diagnòstic per imatge basada en l´ús d’ondes sonores d’alta freqüènciaper produir imatges dels òrgans i estructures de l’interior de l’organisme.
Obrir xat
Hola!
Necessites ajuda?