Psicologia

Per a Clínica Eupnea és important atendre les necessitats psicològiques que poden generar els problemes de salut i també atendre les necessitats psicològiques dels familiars de les persones amb problemes de salut.

A la nostra clínica a Palamós, s’ha creat un espai on expressar, comunicar dubtes, sentiments, limitacions i emocions, relacionats amb afeccions mèdicas en un entorn professional de la Psicologia. Amb el propòsit d’aconseguir una salut integral. També s’informa sobre hàbits o costums que poden precedir o acompanyar malalties, si resulta necessari.

Un psicòleg de Clinica Eupnea Palamós atendrà a les persones que demanin la seva consulta, o bé que hagin sigut aconsellats pel seu metge especialista.

No descuideu la vostra salut mental. Si busqueu servei de Psicologia a Palamós, som la vostra clínica.

Quan hauria de considerar anar a teràpia psicològica?
  • Hauries de considerar anar a teràpia psicològica si et sents abrumat, trist, ansios o tens dificultats per gestionar les teves emocions i situacions de la vida diària.
Què pot tractar un psicòleg?
  • Un psicòleg pot ajudar a tractar problemes com ansietat, depressió, estrès, trastorns de l’alimentació, problemes de parella, dolor crònic, entre altres.

Què passa durant una sessió de teràpia psicològica?
  • Durant una sessió de teràpia, parlaràs amb el psicòleg sobre els teus sentiments i preocupacions, treballareu junts per entendre els teus pensaments i emocions i desenvolupareu estratègies per afrontar els problemes.

Què puc esperar del procés terapèutic?
  • Pots esperar un espai segur i confidencial per explorar els teus sentiments, un suport per entendre millor els teus problemes i estratègies per millorar el teu benestar emocional i mental.

Quan de temps durarà la teràpia?
  • La durada de la teràpia depèn dels teus objectius i necessitats personals. Algunes persones veuen millores en unes poques sessions, mentre que altres poden necessitar un suport més a llarg termini.

Com puc saber si la teràpia està funcionant per a mi?
  • Pots saber si la teràpia està funcionant si et sents més capacitat per gestionar els teus problemes, si observes canvis en els teus pensaments o emocions i si et sents més satisfet amb la teva vida.

Quins beneficis puc obtenir de la teràpia psicològica?
  • Entre els beneficis es troben una millora en la gestió de l’estrès, millora en les relacions interpersonals, augment de l’autoconeixement i millora de l’estat emocional general.

 

Obrir xat
Hola!
Necessites ajuda?