Pediatria

QUÈ ÉS LA PEDIATRIA?

La Pediatria és l’especialitat dedicada a l’estudi i desenvolupament dels nens fins a l’adolescència, i el tractament de les seves malalties.

En els nens els problemes respiratoris més prevalents són les afeccions de les vies respiratòries altes com a rinitis, sinusitis, amigdalitis i otitis. També infeccions com a laringitis, bronquiolitis i neumonia a més d’asma infantil, al·lèrgia, bronquièctasis i patologia de la pleura.

A Clinica Eupnea Palamós els nens són atesos per un especialista en pediatria, amb el suport de les unitats d’al·lergologia, otorrinolaringologia, fisioteràpia respiratòria, pneumologia i cardiologia.

Al costat de la fisioteràpia respiratòria optimitzem les cures no farmacològiques que requereix el nen amb símptomes o problemes respiratoris, i instruïm en el millor ús i maneig dels tractaments farmacològics. Si busqueu un pediatra a Palamós, som el vostre centre.

pediatria-pediatra-clinica-palamos-medico-niños

Si desitges més informació o demanar una visita mèdica amb els nostres especialistes de Pediatria, contacta amb Clínica Eupnea Palamós.

ESTUDIS DIAGNOSTICS A CLÍNICA EUPNEA PALAMÓS

 • Funció pulmonar en el nen: És un aspecte bàsic pel diagnòstic, l’avaluació i el seguiment dels nens que pateixen o se suspita que puguin patir malalties respiratòries. Les proves més típiques són l’espirometria, la DLCO, l’espirometria amb broncodilatadors, etc.
 • Pulsioximetria: Aquesta prova es fa servir per mesurar els nivells d’oxígen a la sang. Es fa servir pel seguiment de malalties com l’EPOC, la COVID-19, etc.
 • Electrocardiograma: També conegut com ECG. Aquesta és la prova que enregistra les senyals elèctriques del cor. És una prova capaç de detectar de forma ràpida un problema cardíac. El seu objectiu és mostrar que el cor batega a un ritme i força normals.
 • Proves d’al·lèrgia: Com test cutanis o epicutanis, espirometries, provocació nasal i conjuntival, etc.
 • Estudi d’inflamació de la via aèria: Per diagnosticar malalties típiques com l’asma bronquial en nens.
 • Ecografia: Es tracta d’una prova que funciona pel mig d’ondes sonores o ultrasons. L’ecografia se sol fer servir en nens per comprovar els òrgans abdominals.
 • Poligrafia carciorrespiratòria: Es fa servir per diagnosticar alguns transtorns de la son presents en els nens. Aquesta prova dona informació detallada sobre la qualitat i la durada de la son monitoritzant i gravant el batec cardíac, la respiració o l’oxígen a la sang.
 • Test diagnòstic infeccions: Consisteixen en testos de diagnòstic ràpid per detectar infeccions virals respiratòries.
  Obrir xat
  Hola!
  Necessites ajuda?