Els dies 23 i 24 de març, va tenir lloc a Madrid la National Covid Summit 2023, en què els participants van debatre sobre com avançar davant d’una possible futura crisi de salut pública, amb especial atenció a COVID-19.

Entenent que la pandèmia del COVID-19 ha tingut un impacte significatiu a tot el món, afectant milions de persones i canviant la manera com vivim i treballem. Per abordar els desafiaments que enfrontem en aquest moment, es durà a terme aquesta cimera de tall internacional.

En aquest article, des de clinicaeupnea.com explorarem detalladament de què tracta aquest esdeveniment; els seus objectius i la manera com pot ajudar els qui busquen solucions per a la pandèmia.

Que és el National Covid Summit 2023?

El National Covid Summit 2023 és un esdeveniment que té una durada de dos dies i que es va dur a terme a l’Hotel Hilton Airport de Madrid, Espanya.

La Cimera està organitzada per l’Associació Espanyola de Vacunologia (AEV), l’Associació Espanyola de Medicina Preventiva, Salut Pública i Salut Pública (Sempspgs) i l’Associació Nacional d’Infermeria i Vacunes (Anenvac), amb la participació de Novavax.

L’esdeveniment va ser una oportunitat perquè els participants compartissin els seus coneixements i experiències a l’àrea de salut pública, i també perquè junts treballessin en la definició de solucions per abordar els desafiaments actuals i futurs relacionats amb el COVID-19.

L’objectiu era reunir especialistes de les àrees mèdiques, grans empresaris i portaveus de governs; així com a altres professionals de tot el món per discutir els desafiaments que enfrontem com a resultat de la pandèmia del COVID-19.

Entre els participants també van estar investigadors, científics i representants de la indústria farmacèutica.

Objectius del National Covid Summit 2023

El National Covid Summit 2023 té diversos objectius importants, incloent:

 • Compartir informació i coneixements sobre la crisi de la salut pública actualment, així com mètodes per resoldre a futur. De la mateixa manera, amb la pandèmia del COVID-19 i els seus efectes a la salut pública, l’economia i la societat en general.
 • Identificar solucions innovadores per abordar els desafiaments actuals i futurs relacionats amb el COVID-19.
 • Fomentar la col·laboració i la cooperació entre els participants per millorar la resposta global a la pandèmia.
 • Proporcionar una plataforma perquè els líders empresarials i governamentals comparteixin les estratègies i els plans d’acció per abordar els desafiaments relacionats amb el COVID-19.

Per a aquells que buscaven solucions per a la pandèmia, el National Covid Summit 2023 va ser una oportunitat per aprendre d’altres experts al camp, obtenir informació sobre les darreres investigacions i descobriments relacionats amb el COVID-19. Alhora, connectar-se amb altres professionals que treballen en solucions per a la pandèmia.

A més, la participació a l’esdeveniment va poder ajudar les organitzacions a millorar la seva capacitat per donar solucions precises i oportunes als reptes que van sorgir per a la humanitat a partir de la pandèmia del coronavirus. Això, mitjançant l’accés a la informació i les solucions més recents, així com mitjançant la col·laboració i la cooperació entre tots els vinculats.

De la mateixa manera, va tenir com a finalitat continuar donant suport a la divulgació científica amb l’impuls d’una gran quantitat d’especialistes caps d’opinió, que van comunicar les novetats i indagacions recents sobre com avançar-se a futures dificultats de salut pública, situant en un punt especial el COVID -19.

Programa del National Covid Summit 2023

Perquè sàpigues quin va ser el programa del National Covid Summit 2023 t’ho adjuntem a continuació:

Dijous 23 març

 • 14:30 · 15:00h, Inauguració del National Covid Summit 2023. Conferència inaugural.
 • 15:00 · 15:30h, Vigilància epidemiològica.
 • 15:30 · 16:00h, Vacunes contra la COVID-19: Perspectiva regulatòria.
 • 16:00 · 16:30h, Anàlisi sobre las diferents plataformes de vacunes; Vacunes de proteïnes recombinades adjuvades davant de la COVID-19.
 • 17:00 · 18:15h, Debat sobre la comunicació sanitària vinculada al virus de la COVID-19.

Divendres 24 març

 • 9:00 · 10:30h, Taula rodona sobre les diferents estratègies de vacunació contra la COVID-19 en el sud d’Europa.
 • 10:30 · 11:00h, Coffee break.
 • 11:00 · 12:30h, Taula rodona sobre com recuperar les cobertures de vacunació contra la COVID-19 a Espanya.
 • 12:30 · 13:00h Conferència de Clausura, Futur de la COVID-19: Tenim la bola de vidre?

13:00h, Clausura del National Covid Summit 2023.

Assoliments de la National Covid Summit 2023, Washington D.C.

La National Covid Summit 2023, Washington DC, Estats Units, va ser realitzada recentment. L’objectiu principal de l’esdeveniment va ser reunir experts en salut pública, representants oficials i de la indústria per discutir els darrers avenços en la lluita contra la pandèmia de COVID-19.

Durant la cimera, es van presentar i discutir diversos temes, incloent-hi l’eficàcia de les vacunes, l’impacte econòmic de la pandèmia, la prevenció de futures pandèmies i la cooperació internacional en la lluita contra la COVID-19.

Entre els ponents destacats van estar el Dr. Anthony Fauci, el Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus de l’Organització Mundial de la Salut i la Dra. Rochelle Walensky, directora dels Centres per al Control i la Prevenció de Malalties dels Estats Units.

En general, la National Covid Summit 2023 va ser considerada un èxit i s’espera que les discussions i solucions proposades a l’esdeveniment ajudin a guiar el camí cap a la fi de la pandèmia de COVID-19.

Com pot la Clínica Eupnea ajudar a les persones interessades en el National Covid Summit 2023?

Clínica Eupnea ofereix serveis de telemedicina per a persones que busquen solucions per a la pandèmia del COVID-19. Els serveis inclouen consultes mèdiques en línia amb professionals de la salut de les àrees de Ginecologia, Endocrinologia, cirurgia estètica, Podologia, així com proves de diagnòstic i seguiment de la malaltia provocada pel coronavirus.

Per a aquells que estan interessats al National Covid Summit 2023, Clínica Eupnea pot ser una font valuosa d’informació i suport, ja que ofereix accés a professionals de la salut i serveis de diagnòstic i seguiment de la malaltia.

Obrir xat
Hola!
Necessites ajuda?